Overzicht
Ons aanbod
Heeft u een hoge energierekening en wilt u uw huis op een duurzame manier gaan verwarmen? FH Team realiseert hoogwaardige, duurzame installaties in u thuis. Hiermee verwarmt u uw huis op een energiezuinige manier of zelfs compleet gasloos, verlaagt u uw energierekening aanzienlijk én draagt u bij aan het klimaat. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw huis op een duurzame manier te gaan verwarmen:
Warmtepompen
Zonneboilers
Alternatieve verwarming
Inregelen van duurzame systemen
Zink
Installatie werkzaamheden
Warmtepompen
Een warmtepomp onttrekt warmte aan natuurlijke bronnen en zorgt voor verwarming, warm water en koeling in uw huis. Er zijn diverse soorten warmtepompen geschikt voor alle type huizen, zowel bestaande bouw als nieuwbouw.
Zonneboilersysteem
Een zonneboilersysteem maakt gebruik van de zon voor het verwarmen van het tapwater in uw huis. Het systeem bestaat uit zonnecollectoren op het dak en een zonneboiler die in of buiten uw huis wordt geplaatst.
Alternatieve verwarming
Er zijn diverse soorten van alternatieve vormen voor het verwarmen van uw huis, zoals een cv-houtkachel of cv-pelletkachel. Deze kachels worden aangesloten op uw bestaande cv en kunnen daardoor meerdere ruimtes in uw huis verwarmen, en ook het tapwater indien gewenst.
Inregelen van duurzame verwarmingssystemen
Wellicht heeft u (deels) al een duurzaam verwarmingssysteem maar werkt het niet optimaal? Wij passen het systeem aan of breiden het uit en regelen het zo optimaal mogelijk in, passend bij uw wensen en gebruik.
Zink
Wilt u uw huis een luxe uitstraling geven door middel van zink? Mooi zinkwerk in de vorm van bijvoorbeeld dakgoten of regenpijpen geeft uw huis die luxe uitstraling en is daarnaast duurzaam en onderhoudsarm.
Installatiewerkzaamheden
Ook bij de bekende installatiewerkzaamheden zoals het aanleggen of vervangen van diverse soorten leidingen, plaatsen of onderhouden van installaties en vervangen van sanitair helpen wij u graag!

BROCHURE

Wilt u graag meer weten hoe wij concreet kunnen helpen, met welke producten wij werken en wat de kosten hiervoor zouden zijn? Ontdek onze prijzen en opties in onze brochure. Ook vertellen wij u meer over onze werkwijze, beantwoorden we veelgestelde vragen en vertellen we meer over wie wij als FH Team zijn.
BELAFSPRAAK
WE BELLEN GRAAG MET U
Wilt u ook een hoogwaardige, duurzame installatie realiseren in uw huis? FH Team denkt graag met u mee in mogelijkheden en oplossingen! Plan hieronder direct een vrijblijvende belafspraak met ons in op het moment dat het u uitkomt. Tijdens dit gesprek nemen we uw wensen en de eventuele mogelijkheden kort door en plannen we indien gewenst een afspraak in bij u thuis.
Copyright 2023 FH team