Alternatieve verwarming in Schelluinen
Er zijn diverse soorten van alternatieve vormen voor het verwarmen van uw huis, zoals een cv-houtkachel of een cv-pelletkachel. Lees verder op deze pagina voor meer informatie over alternatieve verwarming. Download voor meer informatie over wie we zijn, wat we doen en de verdere opties en mogelijkheden de brochure. 
Alternatieve verwarming
Er zijn diverse soorten van alternatieve vormen voor het verwarmen van uw huis, zoals een cv-houtkachel of cv-pelletkachel. Deze kachels worden aangesloten op uw bestaande cv en kunnen daardoor meerdere ruimtes in uw huis verwarmen, en ook het tapwater indien gewenst. De betreffende kachels leveren wij niet, hiervoor kunt u terecht bij diverse kachelspeciaalzaken. Wel kunnen wij voor u dé optimale installatie van uw cv-hout of cv-pelletkachel of andere alternatieve verwarming realiseren. Indien gewenst in combinatie met een zonneboilersysteem voor het optimale resultaat.
Inregelen van duurzame systemen
Wellicht heeft u (deels) al een duurzaam verwarmingssysteem maar werkt het niet optimaal? Wij passen het systeem waar nodig aan of breiden het uit en regelen het zo optimaal mogelijk in, passend bij uw wensen en gebruik. Want uw gebruiksplezier staat bij ons voorop! En wij helpen u graag bij het realiseren van hét optimale wooncomfort en meest aangename leefklimaat in uw huis

Alternatieve verwarming

Wilt u meer te weten komen over alternatieve verwarming en onze diensten? Klik onderstaande knop om onze brochure te downloaden.

BELAFSPRAAK

WE BELLEN GRAAG MET U

Wilt u ook een hoogwaardige, duurzame installatie realiseren in uw huis? FH Team denkt graag met u mee in mogelijkheden en oplossingen! Plan hieronder direct een vrijblijvende belafspraak met ons in op het moment dat het u uitkomt. Tijdens dit gesprek nemen we uw wensen en de eventuele mogelijkheden kort door en plannen we indien gewenst een afspraak in bij u thuis.
Copyright 2023 FH team